Altijd de gewenste warmteregeling dankzij de juiste kamer thermostaat.

Kamer thermostaten

Welke thermostaat past het best bij u?

Een thermostaat kiezen

De keuze van een kamerthermostaat is per huishouden bepalend. Werkt u in continudienst, in ploegendienst of is er heel de dag iemand thuis? De thermostaat keuze wordt natuurlijk met onze adviseur besproken.

Regelingen thermostaten

Slimme thermostaat (vSmart)

Dit is een zelflerende thermostaat die rekening houdt met de buitentemperatuur en is op afstand te bedienen met een mobiele app. Hij regelt uw temperatuur binnen twee weken perfect zelfstandig!

Modulerende thermostaat

Moduleren houdt eigenlijk in dat de vlam in het toestel hoog of laag brandt. Met een modulerende aansturing vanuit de thermostaat wordt het gasverbruik perfect afgestemd op de warmtevraag. U krijgt gelijkmatige warmte en het is behaaglijk.

Klokthermostaat

Door toepassing van een klokthermostaat schakelt de thermostaat in de dag- en nachtfunctie wanneer u dat wenst. De meeste klokthermostaten hebben 4 tot 6 schakelmogelijkheden per dag. De werkdagen en zon- en feestdagen zijn mede te programmeren.

Buiten de temperatuur schakeling kan men ook tapwaterregeling mogelijk maken. Bij gebruik van thermostaat zal display oplichten.

Aan / Uit thermostaat

Zoals de naam al zegt, regelt deze thermostaat de HR cv-cv combitoestellen aan of uit. Het toestel zou men dan op cv aanvoertemperatuur kunnen naregelen.

Vrijblijvend advies

Al deze mogelijke uitvoeringen komen aan de orde als onze adviseur bij u vrijblijvend langs komt.