Huren, leasen, kopen en onderhoud verwarmings- en warmwatertoestellen.

VIGAR: installatie en onderhoud

van verwarmings- en warmwatertoestellen

VIGAR, gevestigd te Roosendaal, is al meer dan 65 jaar een begrip in de regio als het gaat om huren, leasen of kopen van cv-combiketels, boilers en geisers. vigar service wagens west brabant

Service, gemak en kwaliteit

Iedere dag ervaren duizenden klanten in West-Brabant het gemak van onze service, comfort en kwaliteit. VIGAR werkt uitsluitend met verwarmings- en warmwatertoestellen van kwaliteitsmerken als Vaillant en biedt voor iedere situatie een passende oplossing. Als erkend installateur werkt VIGAR veilig en volgens de geldende installatie- en toestelvoorschriften en hebben wij alles in eigen beheer.

Repareren of vervangen cv-combiketel of warmwatertoestel

Onverwacht krijgt iedereen er mee te maken dat de cv-combiketel of warmwatertoestel aan vervanging toe is. Soms is reparatie een optie, maar wanneer de kosten te hoog worden of het toestel al ouder is, is het toch verstandiger om eens uit te rekenen wat dit voor u zal gaan betekenen.

Advies aan huis

Omdat het aanbod groot is, het aantal woon- en leefsituaties gevarieerd, en het besef dat zuinig omgaan met energie moet, is het voor de klant moeilijk te bepalen wat de ideale oplossing voor hem of haar is. Daarom komt onze adviseur bij u thuis om de huidige situatie te bekijken en vervolgens de meest ideale oplossing met u te bespreken. De offerte wordt dan ter plaatse berekend, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Huren, leasen of kopen ?

VIGAR biedt U de mogelijkheid om een toestel te huren, leasen of kopen. Deze mogelijkheden worden uiteraard tijdens het bezoek besproken.

Heeft u interesse in een vrijblijvende afspraak met onze adviseur, vul dan ons contactformulier in en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met U.
Of bel tijdens kantooruren naar tel. 0165-536404.