Huur uw geiser bij erkend installateur Vigar te Roosendaal. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Huren geiser

Kiest u voor onze huurformule dan kiest u voor langdurige financiële zekerheid.

Huur bij Vigar een geiser van het topmerk Vaillant

Warmwatertoestellen zijn te verdelen in twee uitvoeringen; doorstroom toestellen (geisers) en voorraadtoestellen (boilers).

Doorstroomtoestel: geiser

Het principe van een geiser is eigenlijk, doorstroming door het toestel als er warm tapwatervraag is. Het is dus geen voorraadhoudend toestel. Men gebruikt alleen maar energie (gas) als er tapvraag is. De doorstroomhoeveelheid warm- tapwater is afhankelijk van de toestelcapaciteit.

Type geisers

VIGAR heeft, qua taphoeveelheid per minuut, twee Vaillant uitvoeringen in haar toestel pakket. De keukengeiser van 2,5 liter/minuut van 60 graden tapwater (keuken en douchegebruik). De badgeiser van 5 liter/minuut van 60 graden tapwater (keuken - douche - badgebruik).

Badgeiser

De badgeiser is onder te verdelen in 'open' en 'gesloten' verbrandingstoestellen.

Gesloten badgeiser

De badgeiser als 'gesloten' toestel heeft meer installatiemogelijkheden en mag zonder probleem in diverse ruimtes worden geïnstalleerd. Dit type ook wel de turbogeiser genoemd, heeft namelijk een gecombineerde rookgas- / luchttoevoerbuis. Hierdoor betrekt het toestel altijd de benodigde zuurstof voor verbranding van buiten.

Meer weten ?
Klik op het logo
voor de brochure

Advies

Voor de toestelkeuze is een bezoek van onze adviseur zeker op zijn plaats. Hij is op de hoogte van de toe te passen mogelijkheden en installatievoorschriften. Bel ons op 0165-536404 of vul het formulier in voor meer informatie.

Meer weten over onze geisers?
Klik op het logo voor de brochure